Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konyhabútor

konyhabutorok.png

 

  Egyedi konyhabútor készítésnél szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, nincsenek kötött elem méretek (30-as, 40-es, 60-as), sem kötött formák (72-es felső, 86-os alsó). Nem kell a maradék hézagokat takarólécekkel takargatni, ami a nem valódi egyedi bútorgyártók ismérve. Az aktív bútorgyártás során milliméterre akkora konyhabútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.Minőségi alapanyagok:

 

  1. Telefonos vagy internetes elérhetőségünkön helyszíni felmérést vagy előzetes árajánlatot készítünk egyedi, minőségi konyhabútoráról, akár 1-2 munkanapon belül.      
  2. 3-4 napra elkészítjük a látványtervet pontos árajánlattal. (Amit az újonnan felmerülő igényeknek megfelelően addig csiszolunk, amíg elő nem áll álmai konyhabútora.) Azért is fontos az árajánlatot személyesen vagy telefonon átbeszélni hogy ne egy aprócska de fontos alkotóelem miatt /ami kínai vagy olasz szerelvény alatt értendő/ kerüljön olyan helyzetbe amikor már megrendelte a más olcsóbban ajánlott gyengébb minőségű konyhabútorát, és megbánja hogy a részletekben nem volt elég alapos.                                                                                                                                                                
  3. A konyhabútor megrendelése a személyes árajánlat elfogadása után a teljes anyagköltség kézhezvételével szerződéses papírok aláírásával lép életbe.                  
  4. Következik az anyagok megrendelése, beszerzése. A második hét után kezdődik az effektív műhelymunka. Eddig lehet változtatni a konyhabútoron a megrendelőnek, ha valamit feltétlenül muszáj.
  5. Szállítás és helyszíni szerelés a megrendeléstől számított 4. héten. (Fennmaradó összeg a szerelés végén kerül kifizetésre, amikor a látványterv életre kel a maga gyönyörű fizikai valóságában.)

  A beszerelt bútorok a kivitelező tulajdonát képezik mindaddig amíg a teljes munkadíj kifizetésre nem kerül.

 

Hasznos tanácsok

  

A beépített konyhai készülékek tudásán kívül a legfontosabb az egymástól való távolságuk és sorrendjük, ami sokat jelent a háziasszonyok számára, hiszen nem mindegyikük szenved "kilométer-hiányban".

A pillanatnyilag uralkodó trend a szekrények helyett a kihúzható fiókokat helyezi előtérbe. Helyesen, hiszen mindannyian tudjuk, mennyivel könnyebb elővenni egy fiókból egy szükséges tárgyat, eszközt, mint tűvé tenni a szekrényt érte. Számtalan variációt kínálunk ennek megvalósítására, az Ön kényelme érdekében.

 

A konyhabútorának tevezésétől az eletleges legjobb helykihasználásig valamint a végső anyagok kiválasztásáig segítséget nyújt Önnek kollégánk. Felvilágosítjuk Önöket az egyes anyagok képességeiről és az általunk ismert legjobb nyersanyagokról.

 

 

konyhabutorok-szakemberektol..png

 

 

A konyhabútor ajtófrontjai lehetnek (árkategória szerint):

  • Bútorlap ajtóval 2mm-es ABS élzárással                7.000/m2
  • MDF magasfényű ajtók RAL színskála alapján   19.000/m2
  • MDF selyemfényű ajtók RAL színskála alapján    21.000/m2
  • Furnérozott és tömörfa ajtók                                   27.000-31.000/m2

 

 

Tisztelettel várjuk árajánlatkérő leveleiket ,bátran zavarhat hétvégén is:

                Sári János Ügyvezető

                                                06-70-325-18-25,  06-20-334-24-42,

 

                 

                                                                       

 


Minden konyhabútorunkat már alapáron is csúcskategóriás Blum, csillapítós, bútorélettartam garanciával rendelkező fiókvasalataival és csillapítós kivetőpántokkal szereljük. Ebből a színvonalból nem engedünk, mert az a konyhabútor minőségének a rovására megy. Ugyanúgy a bútor testet (korpusz) a legmagasabb minőséget képviselő német Egger bútorlapokból készítjük dupla ABS élzárással. Ajtófrontjaink kimagasló minőségben a Megafront- Csercsics és saját műhelyünk közreműködésével készülnek. A kiegészítők tárháza szinte végtelen. Legnagyobb beszállítóink: Blum, Grass, Jafholz, Forest, Blanco, Schachermayer, Kaindl. Áraink tartalmazzák a szakszerű szállítást, a szerelést és helyszíni felmérést.


Konyhabútor lépésről-lépésre:

 

 Egyik büszkeségünk az Otthon Magazin 2007. 3. számában  megjelent konyhabútorunk.

 

Kép

 

Amikor egy új munkával keresnek meg, az egy új lehetőség is számunkra: Hiszen az elégedett vásárló bizalommal adja elérhetőségünket  tovább családi-baráti társaságában. Az első lépések nagyon fontosak, hiszen ekkor még a terveket a pénztárcákhoz kell igazítani és sajnos nagyon sok szakmabeli a nem megfelelő minőségű alapanyagok használata miatt esetleg olcsóbb ajánlattal kecsegtet. Ez persze nem azonnal, csak bizonyos idő elteltével derül majd ki. Cégünk már az előzetes tervek kiformálása közben folyamatosan a valódi költségekről ad tájékoztatást, a szerződés aláírása után árgaranciát vállalunk, még ha esetleg időközben áremelés is történik az anyagbeszerzésnél.

 

Azt is biztosan állíthatom, hogy egy bútort nem lehet 1-2 hét alatt összecsapni. Egy termetes konyhabútor és egyéb kiegészítőinek elkészítését cégünk 4-5 hétre vállalja. Az általunk használt német-osztrák ( blum - harn ) alapanyagok esetében a gyártó cégek 5-10 év vagy egyes esetekben úgynevezett örök élet garanciát vállal.

 

Minden általunk készített egyedi bútornak lelke van, hiszen egy bizonyos személy számára készül. Amikor leendő Ügyfelünk felkeresi cégünk web oldalát, sok esetben csak egy-két falméret és néhány kép van a birtokában. A mi dolgunk, hogy ebből a kevés információból egy teljes kész konyhabútor-tervet alkossunk. Díjmentes 3D-s látványtervünknek köszönhetően néhány nap alatt kialakul a konyhabútor  és a felhasználandó anyagok is letisztázódnak. Amennyiben a konyhaterv és az ár is elfogadásra kerül, megkötjük a megbízási szerződést, amely szerint a vállalt árra és a szállítási határidőre is garanciát vállalunk.

 

Innen kezdődik csak az igazi munka számunkra! Jól felszerelt műhelyünkben bútoraink rejtett csapozással, nútolással, a konyhai munkalap pedig összemarással és vízzárással készül. A felületkezelés is általában saját részlegünkben történik Milesi környezetbarát magas kopásállóságú tűz,- és vízálló felületkezelő anyagok használatával. a bútor látszó részein a minta mindig tökéletesen összefut és a rések maximum 2mm-esek.

  

 
 

 
 

 

 
Konyha-Mesterek Konyhabútor